EN LISTA

En höstlista, snodd från bossbloggen (som jag älskar att följa pga infekterat ordval med lEdArSkAp inom hunderiet men inte bland människopersoner. kul ju! jaja sidenote nu kör vi)

Beskriv din höst med tre ord!

Kreativitet, vila och eld

Vad är dina planer för hösten?

En hel del beteendeutredningar och privatlektioner! Det känns kul! Kanske inkallningsminikursgrej med? Får se vad jag mäktar med. Men här kan man skriva upp sig om man vill veta först om det blir av.

Hoppas jag blir nominerad till detta med, hundföretagargrej. Alltså jag är ju en hundföretagare?? Som försörjer sig på endast digital hundträning? Är inte det sjukt? Vilket år är detta?!?!?!?! Nominera mig gärna trots min bristande GIRLBOSS HUSTLE SLAY-attityd för den är på minus givetvis 🙂

Hur höstmyser du?

Tar på mig regnkläder, stövlar, sylvester, allt. Sen ut i regnet länge. Komma hem till brasa och badkar. Läsa eller skrolla tiktok och bli varm igen mmm

Och tända ljus så fort tillfälle ges.

Vad är det bästa med hösten?

Slippa vara ute och GLA å KÄCK hela tiden, allt blir lugnare. Träden blir vackra och allt kvavt regnar bort. Att tända brasor inne när det regnar och blåser och att tända dem ute när det är sol och stilla.

Vad är det sämsta med hösten?

Att det regnar så satan och att man inte kan va ute på kvällen. Och att typ folk i allmänhet (jag med) blir opepp på att göra saker. Är iofs en fördel för mig som behöver vara ensam mycket och ha mina rutiner för att fungera. Men ändå!!

Hur ser din typiska höstoutfit ut?

Glesbygdskavaj och glåmig hud

Lyssnar på

Annika Norlin som vanligt och Mattias Alkberg för att jag ska se honom i Landskrona snart. Och poddar om skogsbränder, kärnvapenkrig och jordkällare för att somna precis som alltid.

Min höstspellista

En komplimang

Var på en middag och min kompis mormor, som satt några stolar bort, reste sig plötsligt upp och gick fram till mig. Sa att hon aldrig sett mig se ut att må så bra <3

Hon har sett mig typ en gång per år i 8 år och jag har inte ens tänkt på det, men hon har rätt. Jag mår väldigt tryggt. Jag är väldigt kär.

Vad kommer du att dricka i höst?

Sprit kanske

Nä men basic bitch som jag är: té och rödtjut SÅ STÄM MIG DÅ

Vad är den höstigaste maträtten?

Långkok! Svamp! Soppa! Husman!

Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan?

Var knäckt av en dränerande relation och ledsen. Vad jag inte visste då var att det snart skulle komma ett sms från han jag alltid älskat bara en stund senare. Ändrade på allt!

Nu har han flyttat in. Fniss och hihi och gulligull!

2 Comments

  1. Anonym 3 oktober, 2022 at 19:56

    Okej DOG! så jävla modigt och gulligt sms!

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.