DIY för oss som inte har så mycket tålamod

Varken mer eller mindre! Jag tycker inte att det behöver vara perfekt. Det säger inte någonting om vad man är för slags person om man inte gör perfekta pynt. Så det så. Mindre tillrättalagt och perfekt åt folket!

Kolla på youtube eller här nedan. Och som sagt, blir jätteglad om ni ger mig feedback <3

Hörs imorgon!

2 Comments

 1. Lynn 31 oktober, 2018 at 16:38

  Om jag ändå kunde tänka lite mer som du. Det är en av anledningarna till att jag inte bakar eller gör pynt på min kanal nu för tiden. Det blev aldrig perfekt!

  Reply
  1. Lilly 31 oktober, 2018 at 17:08

   Jag har varit där, tro mig. Men nu pallar jag liksom inte haha. Men krävs övning! Första gången jag lämnade in ett skolarbete som inte var 100% perfekt var 2012, trodde jag skulle dö då. Men det gjorde jag inte. Har övat på att inte kräva perfektion av mig själv sedan dess! Man är bra ändå!

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.