CD-SKIVOR, GRÖNT & OHUNDIGT

Hösten, VA!? Favoritårstid här vanligtvis men vilken KATASTROF hösten 2020 varit?! Rekordtråkig faktiskt. Och sen blev jag sjuk i veckan också japp, detta är ett klag. Blev sjuk i måndags, trodde det var bättre i tisdags men sen har det bara gått käpprätt.

Sååå nu ligger jag här i sängen och kan lika bra visa några grejer jag tänkt på. Var länge sen jag skrev nåt lite ohundigt va? En lista kanske. Ja, en lista får det bli! Ohundigt värre.

GUNS ”NYA” BÄDD & ATT LYSSNA GENOM ETT HELT ALBUM

Min mamma kom med min gamla resväska. Fan va cool jag var på gymnasiet som loppade såna gamla koffertar osv ? RART. I den hade jag min skivsamling. Jag var väldigt musikintresserad innan. Gick till och med på musikgymnasium. Eller, jag är nog fortfarande musikintresserad. Spelar gitarr. Men lyssnar knappt på musik längre.

Klipp till.

Plötsligt när jag stod med en massa skivor med svinbra musik – då kom det tillbaka. PANG sa det (å sen small d) och hela kroppen kliade efter musik. Tog 6 stycken och sprang ut till bilen. Det är där jag har skivspelare. Måste skaffa inne också.

Att lyssna på en HEL skiva. Från start till slut. HERREGUD. Det är ju det jag saknat. Känner mig nästan frälst. Har återupptäckt musik. Avslutar härmed all streaming av musik HEJDÅ

Och Gun har fått en snygg säng.

PALETTBLADSPANNE

Ett annat intresse som slagit mig som en käftsmäll är växter. Varför är det så kul!?! Att toppa, vattna, göda, GREJA. Så mysigt. Så här ser mitt vardagsrumsfönster ut just nu men jag provar fortfarande mig fram. Borde köpa gardiner egentligen. Ständigt på ”köp när du hittar”-listan. Har bara inte hittat. På ett år………………

Jag håller hårt i bromsen här och försöker hålla mig till några få, välskötta växter men vill ta sticklingar på allt så går väl SÅDÄR

Just det, Gun och jag är anmälda till tävling. Sjukt nervöst. Tränar tränar tränar för startklassen.

Annars då? Jovars. Jobbar på. Måste köpa kontorsstol också, det står på den där listan. Men alla är ju så… tråkiga? Målbilden för mitt hem är ju Pippi Långstrump och Pettsson får ett barn med lite ordningssinne. En kontorsstol passar dåligt då. MEN min rygg skriker så det behöver ske. Ge mig tips på gardiner och stolar tack på förhand tack

Går aplånga promenader bara för att det är skönt och mysigt. Hösten är ju! Färgerna, liksom. Förresten, såg denna och skrattade till:

Från Kent Wisti, rolig ju! Håller ej med pga såhär ser min lilla gård ut:

Helt jävla otroligt vackert nu. Så.

Slut på lista.

Tack alla ni som skriver snälla grejer! Ni är bäst. Kram!!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.