ÅTERHÄMTNING

Det är intensivt nu. Jag har så jäkla mycket kul på gång, samtidigt som jag har problem med min satans mun (lång historia och rätt ointressant men ja, jag har ont), samtidigt som jag sover abnormt mycket och har börjat träna. Lite idiotiskt men!!! Sån e ja :PpPpPP

Okej men det var inte detta jag skulle snacka om nu! Utan om återhämtning. Det sägs ju att det inte är timmarna jobb som får en att balla ur, utan snarare bristen på återhämtning. Typ stänga av från jobbet liksom. Inte aslätt när man jobbar som jag gör :))))

Jag SUGER på passivitet. Alltså jag är vrålkass på det!

När jag har en minut över så gräver jag en rabatt. Eller så börjar jag såga/spika/skruva i något. Eller så stämmer jag träff med bubblan av vänner och gör nåt.

Och jag har typ länge trott att det är dåligt. Att jag inte kan vara stilla alltså. Eller jo jag kan vara stilla – när jag skriver, läser eller målar. Eller pratar (men knappt).

Jag har haft någon bild av att återhämtning och sånt är typ att sitta och meditera. Eller läsa typ, och det gör jag ju. Men jag har inte tänkt att gräva, hänga och såga är avkoppling. Men det är det ju faktiskt för mig. Även om jag blir trött. För jag blir skönt trött.

Detta kanske var 0% överraskande för dig som läser, du kanske har koll. Men jag är så svartvit, jag har levt halva mitt liv med att Göra Något och sedan Däcka På Soffan. Jag har varit sjuk och sjukskriven så mycket.

Jag är också enormt glad att jag har ett barn och ett hus med trädgård och odlingar att sköta för annars hade faktiskt allt jag gillar att göra varit jobb. Nackdel med att jobba med sin hobby. Att inte kunna träna lite med hunden utan att direkt slås av att då ska det filmas. För ofilmad träning är en utebliven video på instagram eller youtube och det efterfrågas. Så då blir det lätt att jag inte tränar istället. Försöker skita i det men jag försörjer min familj själv, jag har ännu inte riktigt råd att skita i sådant som i slutändan kan ge mig inkomst. SKIT SAMMA nu.

Dessa lanseringsveckor har jag grävt och promenerat och tränat som aldrig förr. Det har varit avkopplingen, återhämtningen i ett annars hektiskt schema.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.