Saknad och längtan.

Saknar Johnny så jävla mycket. Saknar att ha hund också. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Det är så otroligt tomt.

hundfoto

Jag finner knappt någon motivation att gå ut. Det som innan varit min meditation, att gå i skogen, är inte samma utan hund. Jag vet inte vad jag ska där och göra. Är ute i trädgården med barnet och leker, men kommer på mig själv med att snegla efter Johnny då och då. Han fattas. Hela tiden.

Jag längtar efter valpen. Även om hon såklart aldrig kommer att ersätta Johnny så kommer det att hjälpa. Låter fel hur jag än formulerar mig i huvudet, men jag vet inte hur jag ska förklara. Det finns ingen som kommer att vara Johnny. Men jag är glad att en ny hund kommer. En hund som jag är SÅ nyfiken på. Hur ska hon bli? Kommer hon att ha humor eller vara mer allvarlig? Kommer hon att föredra lek eller godis som belöning? Kommer hon att ha lätt eller svårt för nya miljöer. Till exempel.

Hundar är ju det absolut bästa jag vet och jag tror att denna valp kommer att göra livet bättre. Vi kommer att ha det fint, hon och jag. 

kooiker valp

Kommer att formulera mer konkret om vad jag tänker kring valpen, mål och sånt. Och grejer jag behöver få gjort innan. Ska publicera mer sånt i nästa vecka. Har ni andra förslag på grejer jag borde skriva så säg till! Alltid bra med tips ju!

Nu ska jag fortsätta ha en ledig dag med barnet. Fortsätta längta efter valpen och fortsätta sakna Johnny. Vi hörs imorgon <3

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.