NU ÄR JAG MAMMALEDIG

Tänk att jag ska få bli mamma igen. Svindlande! Bebisen är beräknad att komma denna månaden och jag märker både kroppsligt och mentalt att det är dags att logga ut. Alla känselspröt är på max och jag tar in så mycket, är så hudlös. Precis som det ska vara. Men det är ingen bra kombo (för mig) med jobb på sociala medier. Så: jag loggar ut ett tag.

Mailen kommer att ha autosvar, instagram-appen tar jag bort men youtubevideos kommer att laddas upp varannan vecka ungefär. Det bara blev så, några videos är schemalagda liksom. Kommer inte vara där inne och joxa men det kommer komma videos i alla fall.

Jag tror inte jag kommer att vara borta så länge och så fort jag är tillbaka är det instagram jag uppdaterar först. Jag hoppas dock att jag kan ha ro i kroppen nog att inte känna att jag måste så himla mycket. Speciellt som nyförlöst. Men så är det att ha sin hobby som jobb, det är svårt att låta bli när det är så himla kul 💕 Ska försöka ha det på en rimlig och trevlig nivå.

Nu ska jag tvätta bebiskläder, kanske åka och titta ut en barnvagn och skaffa ett babyskydd till bilen. Sen. Eller så åker jag till stranden. Äter en glass.

Nu är jag mammaledig! Vi ses snart igen 💕 Wish me luck!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.