HÄNDER

Jag har svårt att veta vad jag ska skriva här just nu. Är som att jag har brist på ord överhuvud taget och att det liksom blir platt. Vet inte om det är sant, förmodligen inte, men det känns som att jag är ett halvtomt glas lite grann. MUNTERT, lilly!!!! Jaja så kan det vara ibland. Men nu är snart hösten är och det gör mig glad.

Äntligen klä sig i *riktiga kläder* utan att svettas ihjäl!! Äntligen slippa myggbett!!! Fästingar! Flugor som väcker en kl 04.34 på morgonen!!! Okej sommaren är toppen jag tycker också det men jag försöker få tillbaka min spirit här okej, låt mig.

Vad som händer är i alla fall att jag förbereder nästa öppning av promenadproffs (världens snällaste onlinekurs för att bli av med koppeldragande + att träna hundmöten – väntelista här för första tjing), håller valpkurs på Laholms Brukshundklubb för jag blir SBK-instruktör och då behöver man hålla kurs. Rimligt faktiskt. 8 svingölliga, fluffiga och fjantiga små valpar varje torsdag, fan vad fint ändå.

Jag har börjat lyssna på musik igen och återupptäcker allt jag lyssnade på förr och hittar nytt jag aldrig trodde jag skulle älska men älskar. Har lurar i så ofta jag kan och nynnar runt.

Hundbeteendeutredare läser jag till också och tragglar mig igenom tunga amerikanska fackböcker om hundträning. Det är utmanande och jag har saknat det som fan. Är ju egentligen en pluggis men har haft det på paus så länge att jag trodde jag glömt hur man gör. Det har jag inte. Njuter av att beräkna antal sidor i böcker jag måste läsa per dag för att klara deadline. Njuter av ljudet av överstrykningspennor i böcker som luktar skola. Gör stora baljor té och häller i mig samtidigt som jag läser. Spiller varje gång.

Jag gräver omkring i trädgården, planerar nästa års odlingar och skördar stora fång av sommarblomster varje dag. Ska sätta löjligt mycket lökar i höst och hoppas att rådjuren ger fan i till våren.

Och så har jag gått och blivit kär.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.