Följsamhet i skogen

följsamhet i skogen

Detta är den mysigaste träningen jag vet. Att bara strosa omkring i skogen med valp och barn och låta den upptäcka världen. Dessutom ger det bra grunder i följsamheten, om man ser till att uppmuntra den.

följsamhet i skogen

Jag gömmer mig ibland om hunden får för sig att den är ett vilddjur som VISST DET kan klara sig själv. Extremt effektivt och en kul lek! Man berättar liksom att det är bra att hålla koll på mig utan att behöva använda ord. Jag berömmer massor när vovve hittar mig, och busar! Hittills har Gun inte gått mer än några meter från mig så inte provat på henne men TRO MIG, den dagen kommer hehe

följsamhet i skogen

Så tacksam över att barnet får växa upp med hund (igen). Är övertygad om att det är nyttigt! 

Nu är det dags att rasta valpis för femtielfte gången idag. Hörs imorgon!

1 Comment

  1. Pingback: EN UTFLYKT I SKOGEN • HUNDTRÄNAR-LILLY

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.