DRÖMMAR OM FRAMTIDEN

Fick frågan på instagram och även om det känns nästan förbjudet med drömmar just nu så ska jag försöka. För det finns ju. Alltid, finns de där. Och hoppet. Det senaste har det varit så tungt och mörkt så jag har inte orkat. Men små glimtar har funnits.

💫Valpenvila. För helvete sluta döda barn. Skänk pengar om du inte redan gjort. Vet det känns så futtigt men det är ändå något. Och något är tusen gånger bättre än inget.

Skulle kännas helt sjukt att börja detta inlägg med annat än det, med tanke på hur det går i världen.

💫Att skit ska vända är min mest frekvent tänkta tanke. Det måste vända snart. Jag (och personer i min direkta närhet) har, utan överdrift, haft ett mer turbulent och dramatiskt år än någonsin tidigare. Och då har jag ändå detta på mitt track record: partypingla i Paris som sen blev inlagd på psykhem. Ni fattar. Detta året toppar med hästlängder! Det är STORA grejer som hänt. Som var för sig hade räckt för att krossa ens ljus. Och det har varit 3-4 stycken sådana händelser, eller processer, som pågått. Och pågår. Har inte fått en paus.

💫Att det ska lösa sig med Frasse. Något måste hända. Jag har gått och vridit och vänt på det jättelänge, det här inlägget är liksom… sluttampen? Men nu är det lite som när man har en kass pojkvän och man har kommit fram till att man behöver göra slut. Det tar lång tid att landa där men när man väl gör det så är det som att de rosa glasögonen plötsligt är borta och man ba OJ hur kunde jag inte se detta och detta och detta innan. Så är det med Frasse nu. Jag har inte försköningsglasögon och inser plötsligt att han inte alls mår så bra som jag inbillat mig innan.

💫Att jag ska bli bättre på att fokusera på det som betyder något. På de som vill mig väl. Att jag ska lära mig att sålla bort och skita i de som ändå inte gillar mig. Lägga energi på rätt ställen.

💫Jag drömmer om att ha en trädgård som ger mig blommor och mat nästa sommar, även om det är långt bort nu. Det är ständigt pågående. Att mina höns ska ge ägg och må bra och få picka färskt. Trädgården och självhushållning är på toppen av min intresselista, och jag sörjer att jag inte kunnat ägna mig åt det så mycket i år.

💫Att Gun ska bli sig själv igen och våga ta för sig. Inte gömma sig under soffan och inte bli bortglömd när allt fokus går till den andra hunden.

💫Att ha en större familj. Det är en hemsk sak att drömma om, särskilt när det pågår länge och inget händer. Man kan inte påverka. Önskar inte den resan på min värsta fiende. Det är en mardröm att se tiden rinna ifrån en och längta längta längta med hela kroppen. Pendlandet mellan hopp och förtvivlan. Nej, fy fan.

💫Jag drömmer om ork och hälsa och frihet. Att kunna sprida glädje och sånt igen. Att kunna ha en fin hörna av internet av snällhet och mjuka hundtassar.

Det drömmer jag om mest av allt.

4 Comments

 1. Linda 13 november, 2023 at 13:17

  Vill alldeles bara skicka en stor kram, för det känns som du kan behöva det. Kan som allra minst relatera till hopp/förtvivlan i att vilja ha större familj och det inte funkar (det funkade till slut). Så kram!

  Reply
 2. Christin 25 november, 2023 at 16:04

  Kram! Har inga bra råd på lager men önskar dig all lycka 🌷

  Reply
  1. Lilly Norfeldt 26 november, 2023 at 11:03

   💕 Behöver inga råd, mest pepp! Så tack!

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.