3 BRA HUNDGREJER

Så, den senaste tiden har jag blivit uppmärksammad på några bra grejer som gör livet lättare och roligare för oss med hund. Och nu ska jag berätta om 3 av dem!

Vill understryka att detta alltså INTE är sponsrat på något vis utan att jag lyfter dessa företag och tjänster för att jag vill bara 🙂

lilly norfeldt
när jag precis skaffat min första hund…

Först ut är en slags blandning av skk.se och blocket – där köpare och säljare av hundar kan matchas:

SKAFFAHUND.SE

Denna tjänst är ju efterlängtad, känner jag? Dels att veta att det är seriösa människor bakom, dels att det känns säkert. Alla säljare identifieras med BankID, till exempel.

Förutom att ha detta har de dessutom massa bra atiklar och guider inom hundägande, så där kan man ju skrolla en massa. Kolla in HÄR!

COLOREDOG

Colore Dog gör leksaker till hundar i tovad ull! Jag och Gun har provat och de är väldigt uppskattade här – är förvånad över hur bra de tål hennes pirayamun hehe. Dessutom tycker jag att de är snyggare än ”vanliga” hundleksaker, som ofta är väldigt plastiga och bjärta. Dessa har mer naturlig look och det passar oss (Läs: mig. Gun har faktiskt inte så många åsikter om inredningen haha) bättre!

Ull kanske smakar godare än plast?

Jag har nästan aldrig haft leksaker framme för Gun har mest slitit sönder dem eller struntat helt i dem. Men dessa gillar hon faktiskt!

Kolla in här vettja!

TECKNASMART.SE

Teckna Smart är en jämförelsetjänst för djurförsäkringar! Tycker det är skitbra, jag är generellt lite lat och har bara kört på det som uppfödare tecknat. Visserligen har det funkat bra det med, men man ska ju faktiskt ha lite koll på sina försäkringar. Tänker att det finns många kronor att spara för samma slags tjänst, utan att tumma på säkerhet då rå.

Jämför här!


Tycker det är så himla bra att olika hundföretag hör av sig. Jag har inte alltid tid att lyfta allt bra som jag stöter på, men ändå. Om du vill tipsa mig om ditt företag så maila! Eller om du vill tipsa företag om mig så är det ju jättekul med 🙂

Ha en fortsatt fin söndag <3

Lilly

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.