Hund- och barnvagnspromenad

Ville egentligen springa men hunden orkar inte… Blev bra ändå. Inte svårt när det är perfekt väder och i dessa omgivningar! 

Johnny är så bra med barnvagnen. Vill ha ännu mer koll än annars, håller ett öga jämt. Hjärtat typ sprängs ?? Barnet somnade snabbt men jag och Johnny njöt av lite längre runda ändå. Jag är verkligen pisstrött och barnet har sovit PÅ mig inatt med. Har försökt alla tricks vi kan nu tror jag men försöker bara *acceptera* att det är en sån period nu…

Kanske får jag sova inatt. Kanske inte. Imorgon ska vi på återbesök för Johnnys mun så är ju nervös också. Hoppas hoppas hoppas att det läker bra!

Vi hörs ❤️

Lilly

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.