OM

KONTAKTA MIG HÄR

För att göra en lång historia kort:

Jag heter Lilly, född 1991 och boende i Laholms kommun. Jag är utbildad, certifierad och H-märkt hundinstruktör och brinner för att göra livet med hund roligare!

Instagram
Youtube

lilly norfeldt

Mina utbildningar:

2014-2015: Utbildning Sommenbygdens Folkhögskola under Therese Arvestrand, DogSense:

  • Hundinstruktör
  • Hunddagisföreståndare

2015 jun: Utbildningar med Glädjeklick: stimuluskontroll, baklängeskedjning
2015-2018: franchisetagare i Glädjeklick
2017 dec: certifierad av DogSense Hundutbildning
2018 dec: ny valp: kooiker, Gun
2018: H-märkt hundinstruktör av Sveriges Hundföretagare
2018 september: Glädjeklick upphör som franschise, jag kör på med eget

lilly norfeldt

Och för att ta den långa varianten:

Jag heter Lilly och flyttade ut på landet för sju år sedan. Efter att ha bott på 18 kvadrat mitt i Paris var saknaden efter naturen och hund mycket stor.

Jag skaffade mopsen Johnny i början av 2014 och blev mer och mer nördig i mitt hundägande. Tanken var mysig sällskapshund men han blev en aktiv ”sportmops” som är tränad i de flesta grenar inom hundsport och skulle börja tävla lydnadsklass 1. Johnny dog den 27 september 2018 och är så saknad så det knappt går att förstå. 

När Johnny och jag kommit in i valpvardagen började jag utbilda mig mer riktat inom hunderiet. Jag blev hundinstruktör och hunddagisföreståndare genom Sommenbygdens Folkhögskola och har drivit företaget Lyckliga Jyckar i snart fyra år. Det företaget finns inte längre, utan min verksamhet består av flera olika punkter nu. (Kommer en sida om detta inom kort)

Nästa hund, rottweilern Bulten, kom 2015 och tränades i sök. Hans kropp var dock såpass dålig att han fick somna in i april 2017. Min bästa vän. Vila i frid, älskling.

I juli 2017 blev jag mamma. 

Nu heter jag bara Tormarpa Lilly, och satsar på onlinekurser för hundägare och mina sociala kanaler. Youtube och Instagram och bloggen används för att utbilda och upplysa om hundägande och hundträning men även för att jag vill dela med mig av vardagen med hund och som mamma och allt vad det innebär.